Plaster szynki smarujemy serkiem, a następnie kladziemy na to kawałek (cwiartke) ogorka. Ogórek powinien byc takiej samej dlugosci jak plaster szynki. Calosc zwijamy w rolade. Od gory wbijamy co kawalek wykalaczke i kroimy roladke miedzy wykalaczkami na kawalki. W ten sposob powstaja koreczki.
Ja tam korkuje wszytsko co mam..zawsze jest kolorowo i wszytsko do wyboru;)
A zeby ladnie wygladalo nadziewam je na ananasa lub melona;)) lanie docianm z melona czasem zrobie gwiazde...super efekt;)
Wysłany: 2012-06-27, 22:37
cytat: Złap mi szczęście. Największe, najcięższe.
sherry napisał/a:
Ja robiłam: kabanos, ogórek konserwowy, ser żółty i papryka.
Też takie robiłam
Mężatka napisał/a:
O właśnie, słuszna uwaga
ps. ja na przykład nie lubię
Dokładnie ja np. też nie przepadam za oliwkami.
_________________ "Bo może właśnie o to w życiu chodzi. Żeby ktoś przy tobie był - nawet kiedy szukasz w nocy małego zagubionego kotka. Nawet jak świeczka się nie pali. " K.Grochola
Zaproszone osoby: 11 Pomogła: 5 razy Wiek: 25 Dołączyła: 12 Sie 2010 Posty: 15291 Skąd: Nie skąd, a dokąd ;)
Wysłany: 2012-06-28, 08:28
cytat: Żyj, i daj żyć innym.
Może faktycznie jedne bez oliwek
sherry napisał/a:
Ja robiłam: kabanos, ogórek konserwowy, ser żółty i papryka.
mniam!
Dzięki dziewczyny
Dziś się okaże, czy robię koreczki, czy nie... Przyjaciel P. ma dziś przyjść z dziewczyną, ale chyba przyjdzie sam, i chyba zrezygnujemy z robienia koreczków
Wysłany: 2012-10-29, 14:23
Wprawdzie to już październik, ale dopiero teraz będą się zaczynały impery. Jeśli chodzi o koreczki, ja robię tak:
Składniki:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum